Refurbly Support

Gå till Refurbly.se Skapa ett ärende Mina ärenden
Välkommen
Logga in  Registrera

Vad ingår i Refurbly Care?

Refurbly Care är vår specialdesignade cirkulära mobilförsäkring, utvecklad specifikt för begagnade mobiltelefoner. Försäkringen skyddar din telefon mot skärmkross, skador, olyckor och stöld.


Några fördelar med Refurbly Care:

  1. Färdigmonterat skärmskydd på köpet (värde 349 kr). Skärmskyddet, tillverkat av härdat glas från Copter, monteras av våra professionella tekniker.
  2. Inget åldersavdrag. Medan försäkringsbolag ofta sänker din mobils värde med 100% efter 3-5 år, gör vi inget åldersavdrag alls.
  3. En mycket låg självrisk. Om olyckan skulle vara framme har vi en självrisk på endast 299 kr, vilket är mycket lägre än de flesta försäkringsbolags självrisk som ofta överstiger 1500 kr. 
  4. Snabb reparation av våra egna tekniker. Om din mobil går sönder, skickar du den till oss och våra tekniker i Örebro reparera den. Om skadan är för stor ersätter vi den med en likvärdig renoverad mobil. 


När olyckan inträffar anmäler du din skada eller stöld smidigt genom vårt digitala skadeformulär, eller direkt i vår butik i Örebro. Du skickar sedan mobilen till oss, vi bedömer skadan och våra tekniker reparerar den eller ersätter den om skadan är för stor.


Vi kallar vår försäkring cirkulär - eftersom vi ser till att din mobiltelefon är skyddad och fortsätter att fungera, och om vi behöver ge dig en ersättningsenhet så är även den en renoverad mobiltelefon i toppskick. Detta bidrar till ett mer hållbart användande av teknik.


Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.