Refurbly Support

Gå till Refurbly.se Skapa ett ärende Mina ärenden
Logga in  Registrera

Vad följer med i paketet?

Telefonerna skickas i vår egen kartong som innehåller en lightning-laddningskabel och SIM-öppnare. I paketet finner du även returinstruktioner, retursedel samt en checklista på några av de funktioner som våra tekniker har testat innan din mobil skickats.

Observera att strömadapter, hörlurar, hörlurs-adapter och mobilskal inte medföljer telefonen utan är något du lägger till i din beställning separat.

Om du däremot prenumererar på en mobil via Refurbly Flex så ingår ett mobilskal och färdigmonterat skärmskydd till mobilen.