Hur gör jag en retur?

För att göra en retur till oss använder du den förbetalda fraktsedel du fick med i paketet.

OBS. Följ dessa steg innan du skickar telefonen till oss:

1. Kontrollera att Hitta min iPhone är avstängt

Vi kan inte inspektera telefonen om funktionen "Hitta min iPhone" är på.
För att stänga av den går du till Inställningar -> (Ditt namn) -> Hitta ->  Hitta min iPhone. Slå av funktionen.

2. Nollställ din iPhone

Att nollställa din mobil raderar all information i telefonen. OBS: Se till att säkerhetskopiera din mobil innan du skickar den till oss, Refurbly ansvarar inte för eventuell förlorad data.

Så hur gör du? Gå till Inställningar -> Allmänt -> (scrolla ner) Överför eller nollställ iPhone -> Radera allt innehåll och inställningar.

3. Ta bort SIM-kortet

Glöm inte att ta bort SIM-kortet ur din mobiltelefon!

4. Fyll i formuläret på baksidan

Se till att fylla i formuläret på baksidan av broschyren du fick med i din Refurbly-box. Skriv noggrant och tydligt för att underlätta vår hantering och för en snabbare retur.

Refurblys returformulär exempel

5. Packa mobilen i välskyddat paket

Packa telefonen i välskyddat paket och klistra den förbetalda retursedeln på paketet. OBS: Retursedeln är endast giltig i 30 dagar.

6. Lämna in ditt paket

Lämna paketet till närmaste ombud. Returen är redan betald.