Refurbly Support

Gå till Refurbly.se Skapa ett ärende Mina ärenden
Välkommen
Logga in  Registrera

Sker en kreditupplysning när jag beställer Flex?

Ja, när du beställer mobil på flex.refurbly.se sker en kreditupplysning "bakom kulisserna". Du får veta om du blir godkänd för att prenumerera på en mobil efter att din beställning är helt slutförd.

I vilket skede sker kreditupplysningen? Den sker vid första steget i kassan efter att du signerat med BankID och klickar "gå vidare". Du blir informerad under knappen att detta kommer ske. När du väljer att gå vidare till nästa steg i kassan godkänner du att kreditupplysningen genomförs.

Beslut
Refurbly reserverar sig rätten att neka din beställning även efter du fått orderbekräftelse med anledning av din kreditscoring.