Vilka produkter kan jag Flexa (hyra)?

Vi har aktiverat tjänsten Refurbly Flex på nästan alla våra iPhone-modeller. För att se om modellen du är intresserad av stödjer Flex går du till produktsidan och väljer Hyr med Flex om den knappen är aktiverad.

Just nu är Flex endast tillgängligt på Nyskick. Du kan alltså inte hyra våra graderingar Bra skick eller Okej skick. Vi erbjuder också bara Flex på utvalda internminnen/GB.

Exempel på mobil du kan hyra: iPhone 11 64GB, Svart, Nyskick.

I dagsläget kan du inte Flexa Samsung-enheter eller iPads.