Refurbly Support

Gå till Refurbly.se Skapa ett ärende Mina ärenden
Logga in  Registrera

Kan jag ringa och sms:a med en iPad som har 4G (cellular)?

När iPad har stöd för 4G/5G (även kallat cellular) innebär det att du kan stoppa i ett SIM-kort i din iPad. Det i sin tur gör att du kan få mobildata till din iPad.

Genom mobildatan (eller Wi-Fi) kan du använda iMessage för att skicka meddelanden, men du har inte stöd för samtal och SMS.

För att ta emot samtal på din iPad behöver du vidaresända från en iPhone. Du kan följa denna guide hos Apple för att uppnå det: https://support.apple.com/sv-se/guide/ipad/ipadf97892b2/ipados