Refurbly Support

Gå till Refurbly.se Skapa ett ärende Mina ärenden
Logga in  Registrera

Hur skiljer sig Refurbly Flex från att köpa en mobil på avbetalning?

Refurbly Flex erbjuder ett fräscht sätt att prenumerera på en mobilen till ett lågt månadspris. I prenumerationen ingår mobilförsäkring, monterat skärmskydd, årlig uppgradering av mobil utan kostnad och mer. Läs mer om Refurbly Flex.

Månadspriset är även helt räntefritt och efter prenumerationen gått ut kan du välja att:

• Uppgradera till nyare modell utan extra kostnad
  • Returnera mobilen kostnadsfritt
  • Köpa loss enheten
  • Förlänga din bindningstid för ett lägre pris

Refurbly Flex är också grymt för miljön då vi säkerställer att mobilen aldrig hamnar i en byrålåda eller på soptippen. Vi tar hand om den, rensar den på data och ser till att ge den en ny ägare.