Refurbly

Gå till shop Skapa ett ärende Mina ärenden
Välkommen
Logga in  Registrera

Jag har slagit fel PUK-kod för många gånger och mitt SIM-kort fungerar inte.

Du behöver då beställa nytt SIM-kort hos Verbal. På ”Mina sidor” under ”abonnemang” kan du välja att beställa nytt SIM-kort och även extra SIM-kort för delad surf. Det går också bra att kontakta Verbals kundservice om detta på telefon 0771 400 100 eller på kundservice@verbal.se